dance with somebody

Alla dessa sjukdagar.. jag fick trots allt se mycket o.c och det gillar vi otroligt mycket!
Jag bestämde mig trots allt att gå till skolan idag,  känndes inte bra! Huvudvärk hela dagen. Men det gick.
Jag, Bea och Jessan höll i idrottslektionen. Vi hade innebandy. Det gick bra och vi fick beröm. Bra tjejer.
Jag är faktist lite väldigt mycket kär i den sporten, tack Joel för de (a) <3

I onsdags, orkade jag inte ligga hemma på kvällen så jag åkte med Pappa och killarna till Kungsbacka där dom skulle vara med i en musiktävling, Rockkarusellen. Vi kom dit tidigt för killarna skulle fixa och så. Jag och pappa åkte till kungsmässan sålänge. Det var första och jag lovar sista gången jag var där med pappa. Han är inte lixom den typen.
Vi var på kungsmässan men gick inte in i en enda affär. Hur lyckas man egentlingen?! Vi käkade iallafall glass, så det blev lyckat. Jag övningskörde tillbaka till Fritidsgården där Johan och dom skulle spela sen. Kvällen bjöds på en otrolig konsert. Johan och dom var grymma, riktigt grymma! Och ägde alla andra band, lätt! Lycka till nu killar.. Nästa gång ska jag se till att vi åker upp en hel buss för att kolla på er.. hade varit grymt kul! :D

Igår, torsdag. frågade Jennie mig om jag hade lust att åka med till Göteborg för att kolla på hockey. & det gjorde jag.
Frölunda - Modo 4-2 gött med vinst! and Modo is OUT. Tack Jennie för ja fick hänga med, det var mys :)
Jag träffade även på min älskade Joel där, han gör mig lite sådära glad. Hela Scandinavium står och klappar när det blir mål utan Joel för han sitter ner! HAHA. Du slutar aldrig förvåna mig.. <3

Nu sitter jag och väntar på Joel, vi ska in till stan och käka kina mat, MUMS! Vidare på bio sen, " Män som hatar kvinnor " som har premiär idag. Hoppas den är bra och att vi får en mys kväll. Jag älskar dig.

IMORGON BLIR DET FEST, DÅ SKA DE FIRAS 18!

- dance with somebody .

kärlek

Marielle

Melissa Horn

Jag är avundsjuk på alla andras bloggar. Dom är sjukt snygga och vart får dom alla ord ifrån?!
Jag har ingenting vettigt att skriva, vem bryr sig om jag är sjuk lixom & hur kul är det att läsa om :O gah, måste börja framkalla mer ord och upplevelser. Så här kan inte en blogg se ut ;) Var bara tyungen att få ur mig det..
Hemma från skolan idag igen, kollade en film. Step brothers. sjukaste filmer ever xD Men, den fick verkligen mig att skratta. Så den är definitift ett tips om man vill skratta!
Även mästarnas mästare idag på tv, och en fruktsallad till det. Perfekt.
Nu ligger jag i sängen, jag är inte trött så ja kan inte sova. Men på datan händer det inte speciellt mycket heller, endast
musik, tack gud för de! Det finns musik till allt! Det finns musik man lyssnar på när man är ledsen, arg och självklart glad. Tråkig värld utan musik, right? Just nu spelas det Melissa Horn ur mina högtalare. Hon är örongodis.
Kan ju även nämna att kronprinsessan och hennes Daniel förlovade sig idag, eftersom det syns precis över allt så varför inte på min blogg också? att det kan bli så otroligt stort för en förlovning ;O Om jag kanske skulle ta o förlova mig, kansker kommer i tv då? eller kanske får ja ha en presskonferans där alla kan intervjua mig om varför..shit. Det är verkligen överskattat. men grattis och puss till er ändå kanske?

Imorgon är det onsdag, jag ska kolla på o.c har ja bestämt mig för, jag kan inte sluta titta på det nu. Den serien är sjuk!
Saknar även One tree hill och 90210 som har uppehåll  nu "/ Att man kan bli så fäst och kär i serier. ojojoj!
Jag borde nog ta fram körkortsböckerna också, plugga plugga plugga!
Johan och dom har spelning i kungsbacka också. Jag önskar så att jag kan hänga med.. kanske tvingar med mig fast jag inte mår bra. Vill så gärna se dom spela :)

Just nu skriver jag bara för jag inte har så mycket annat för mig, men jag ska sova nu. Godnatt gott folk.

Melissa Horn - New york


Ryan & Marissa - v

kärlek
Marielle

If i were a boy

Sjuk, sjuk, sjuk..känns som jag aldrig har varit så här förkyld :O stackars mig, jag vet!
Jag gick upp tidigt och ringde och avbokade körlektionen "/ gick och la mig igen.. och gick sedan upp vid elva.
Jag gjorde lite frukost och la mig framför tv:en. Kollade på något sjukt självmordsprogram, där dom åkte till något ställe för att ta självmord. Trodde nog jag skulle gråta ihjäl. Ville bara hoppa in i tv:en och få dom att förstå att dom ska fortsätta leva. och att livet kan vara så sjukt underbart..
Efter gråt till de programmet kollade jag på en film, jag köpte för ett tag sen. Och den gjorde inte att jag slutade gråta. Så jag har nog legat i soffan och gråtit hela dagen ungefär.

Jag tror jag stannar hemma imorgon också, det finns inget värre än att nysa hundra gånger när man har lektion. Och springa ut för att snyta sig ca. 1000 gånger. nä usch.
Men jag hoppas jag kan bättra mig snart snart, så jag får komma och träffa godingarna i klassen igen. Det var ett tag sen. Och jag vill höra allt om Jennifers Österrike resa. :) & damn, vad jag vill tillbaka till Österrike!



Beyonce - If i were a boy (v



Joel Svensson, du är min kärlek.

My day

21/2 -09
Det var 18 år sedan jag föddes. Denna morgon vaknade jag av att mamma, pappa, Johan & Joel kommer in i led och sjunger :') tihi. God frukost på sängen och tulpaner. mysss. Man känner sig verkligen uppskattad och att det är ens egna dag. Dagen sedan var seg, Fredrik kom en sväng. Och på kvällen blev det kalejs för släkten. Fick mycket fina paketer, vilket jag bah älskar! :') Mådde inte allt för bra denna dag heller. Förkyldningen och halsen spökar. Fy på den. Dagen/kvällen känndes lite konstig. Jag ville firat mer, men mår man som man gör och har planerat så är det inte så mycket att göra åt. Ska fira med mina kära vänner nästa helg tror jag allt :) Då blir det även ett besök på krogen ;) äntligen! Joel & Jennie, tack att ni myste med mig på min dag & för dom fina presentena - & tack mamma för att du alltid fixar och gör det så bra! :) (a)



Idag har jag varit sjuk sjuk sjuk, det känns som om det bara blir värre! Jag och Joel har legat i soffan hela dagen och kollar på O.C Det var sjukt längesen, har riktigt glömt av hur otroligt bra det är.
Imorgon  börjar skolan igen, lovet är slut. Jag ska inte dit imorgon. Men hoppas att jag kan friskna till och göra det snart. Annars vet man ju hur mycket man missar "/ uh.



besviken? ohja.
ibland vet man inte
vart människorna står
& vart man har dom.

kärlek
Marielle

Sista dagen som 17 åring

Idag är det den 20 februari, Christian fyller 18 idag. Grattis till han :)
Idag är det sista dagen jag är 17 åring, imorgon är det den stora dagen. Tihi.
Jag vaknade upp jämte Joel idag, det var fullt av snö ute. Så vi gick ut och buwsade lite i den. Jag ville åkt pulka med, men det hann vi inte med. Hur länge sen som helst jag gjorde det! Efter en snöboll i ansiktet och fullt av snö innanför skorna och över allt egentligen gick vi in, Joel åkte hem och jag gjorde mig iordning för en tripp till stan med mammsen.
Åkte runt och kollade mobil. Jag ska köpa ny nu, yesyes! Den var dyrare i affären så det blir att beställa den på internet ;) Men nu vet jag iallafall vilken jag vill ha! Handlade massor av grejs till kalaset imorrn också.
Nu har jag städat mitt rum, uh! Det är verkligen skillnad. Skulle tagit före och efter kort så alla skulle fått se den totala skillnanden. Jag är inte riktigt klar, men snart så !
Jag blir mer och mer förkyld och har ont i halsen, vill inte det imorrn jue. Så gör mig frisk nu . . .

Har precis käkat tacos, mumma! Och nu ska jag städa upp det sista, sen slappa. I säng i tid idag. Man kanske blir väckt tidigt vem vet? (a)





kärlek
Marielle

Göteborg

Det är torsdag idag, imorgon är det fredag och det innebär att det snart är lördag och min födelsedag!
Jag har aldrig någonsin tänkt så här lite på att det är min födelsedag! ;O Jag brukar ha nedräkningar en måndad före ju!
Men när det väl är lördag morgon ligger jag nog och kurar in mig i mitt täcke och ligger med världens storaste öron och väntar på att jag ska höra viskande röster och tillslut sång utanför min dörr, tihi! Visst är det härligt att fylla år ändå.
Att bara känna att man har en alldeles egen dag!

Lovet är snart över, det känns verkligen inte som om det var längesen det började! Ge mig mer lov, snälla!
Det blir nog bara till att ta tag i skolan ett tag till och räkna ner till påsklovet. Jag har iallafall hunnit med lite mys på detta lovet. Dagen Idag var kanon. Den tillbringade jag med Jennie och Joel i Göteborg. Jag och Joel åkte in och hämtade Jennie i Varberg. Sen blev det en biltur vidare till Göteborg. Tro det eller ej, men jag, som annars har världens sämsta lokalsinne ( hittar knappt ut ur mitt eget hus) Var kartläsare denna resa och förde oss lätt och bra till parkeringshuset och i rätt filer. Jag lovar, så stolt har jag aldrig varit! Pigga på shopping vet jag inte om vi var, men mysigt och lite fick vi allt köpt. Jag inhandlade en väska, ett par skinnhandskar och usb minne. Besviken på att jag inte hittade några kläder ;O Vilket också är väldigt ovant när man åker till Göteborg. Men får väll tänka posetivt, jag har pengarna kvar i plånboken.
Det blev thaimat, muuums! det kan man inte annat än älska! På vägen hem svängde vi även in på Ikea. Har aldrig någonsin varit där en sån snabbis som vi var idag, högst 10 minuter gick det nog allt på!
Efter en snöig och mysig dag körde vi hem Joel, sen åkte jag med han hem en stund. Nu ligger vi i min säng. Jag med datan i knät och han med ipoden! hahaha, nördigt och mysigt !

Tack för idag mina godingar!



kärlek
Marielle

kat-von-d

Jag gick upp klockan sju imorse, trodde först jag skulle till skolan. Men kom lika snabbt på att det var lov, den känslan är underbar! Jag gick upp gjorde mig ordning och käkade frukost, sen skjutsade pappa mig till bussen. Jag hade körlektion klockan nio. Rondeller och grejer, ett antal varv i Lassabacka rondellen. Gick riktigt bra denna dag.
Efter körlektionen gick jag in och gjorde teori, åh sjukt svårt är det! "/
Tog bussen hem igen klockan halv tolv.

Jag har verkligen inte gjort någt annat idag. Slappt slappt slappt ! Det blir nog ett sådant lov.
Förra sportlovet var iallafall oförglömligt. Bad gastain - Österrike. Nu är Jennifer där istället och tar över min plats i backarna. Jag är inte alls avis på henne ;)
Imorgon ska jag, Jennie & kanske den beliga Joel till Göteborg för mys och shopping. Jag bara älskar att vara där, jag bah älskar dom affärerna. Jag hoppas på en kanon dag där.


bah för att hon är coowl, bah för jag aldrig kan bestämma vad jag ska tatuera
vad/var/när?  något tips?  tihi


Det blir aldrig som man har tänkt sig

Jag & Joel gick upp sent idag, uh! Sovit bort denna dag med underbart väder. Men gött är det allt att sova! Vaknade av att jag hade sjukt ont i halsen "/ Jag vill inte bli sjuk nu "/ inte på lovet!
Joel körde mig till Marinette när han skulle hem, jag fick hjälp med att skriva ut lite papper som jag skulle ha, mycket snällt! Sen blev det lite tjöt med den godingen! Mamma kom och hämtade mig och vi åkte till stan en sväng, även till tandreg. uh, tog ca. 1 min. Inte blir det något gjort inte. Så tänderna är som dom är och sitter där dom sitter.
Åkte och köpte fisk också, torskfile! muuuuuuums! Det bästa som finns! Åkte även och kollade en mobil jag vill ha. Blir de köpa tro?! hm. Jag övningskörde hem, blir mer och mer i stan nu och det kan verkligen behövas! Klarade än en gång Lassabacka rondellen, WIHU! Den tror jag aldrig att jag ska överleva när jag kör in i den.
Vad kvällen erbjuder idag har jag inte en aning om... (;

& jag hade så mycket planer denna veckan, men vet inte om jag hinner med hälften? Blir lixom aldrig som man har tänkt sig. Men på lördag blir jag stor och fyller 18, då blir det iallafall lite kalejs.

tackecare,

kärlek
Marielle


lov lov lov <3

Festen i lördags var lyckad, visst har jag haft roligare men kul var de allt! :D Skit mycket folk, och det är alltid roligt.
Det var väldigt blandat och många man kände, det gillar vi! Det roliga började vid 10 tiden när Jennie och gänget kom!
Inte dansat så mycket på länge som jag gjorde denna kväll. Svetten rann och man var sletnare än någonsin. Men det är så det ska va! ;)

Igår på dagen blev det innebandy! Och på kvällen kom mina flickor Jennie och Marinette till mig. Det blev en mögel slapp dag men det är gött med sånna ibland :D Vi käkade pizza och kollade Beck.
Jennie nanade här sen, så det blev en del tjöt! :D Alltid gött att få tjöta av sig.
Gick upp vid 11 idag, käkade frukost med jeeeennsie, sen körde vi hem henne och vidare till stan. Där besökte jag ortopeden, kollade mina skeva fötter! Och fick ett par inlägg. Efter det gick jag till trafikskolan, satt och gjorde teori en timme tills jag hade körlektion! Körde enkelriktat och massa i stan idag, det gick skit! uh. Hatar att köra i stan.
Åkte tåget hem sen och Joel kom och hämtade mig, nu har han vart här & slappat och nu ska han dra iväg på träning.
Han kommer tillbaks efter träningen sen hoppas jag :')

EN VECKAS LOV! <3

kärlek
Marielle


 

Party

Åkte till Joel igår, firandet av hans syster blev där! God mat och kladdkaka, muums! Jag åkte hem ganska tidigt, trött som jag vet inte vad! Somnade med en gång. Så i natt har det blivit 11 timmars sömn ;O Så nu är jag sjukt laddad inför kvällen. ;) Det spelas hög musik ur mina högtalare nu, jag väntar på att få göra mig iordning och ta första drinken!
Fast det är någon timme kvar tills jag ska sätta igång!
Tobbe kommer och hämtar oss vid 6 tiden, sen blir det mot Rolfstorp. Förrätt, tacobufe och efterrätt väntar! Ska bli mycket trevligt! Sett fram i mot det länge, det brukar inte vara bra "/ Eftersom ingenting blir som jag har tänkt mig! Men hoppas att det kan bli bra ikväll ändå :]

Nu laddar jag ner massor utav låtar, raggarbilen ska snart ut ur garaget och på vägarna! <3



kärlek
Marielle

Catch the day, enjoy the moment

Igår kväll var jag hos Joel, hur längesen som helst jag var där! myste & kolla 90210 <3
Gick upp vid 6 för att göra mig iordning, vi skulle åka bussen klockan 7! När vi kom upp och Joels däddie sa att det var 7 minus ute ångrade vi oss! Vi käkade frukost och gick ner och la oss igen! Joel körde sen, gött att slippa åka buss!
Jag hade körlektion klockan 8, det gick hyffsat bra :]
På idrotten var det simning, jag var inte med utan gymmade med Jennie istället ;) blev SÅ mycket gjort ;) alltid gött att bara tjööta med min fliiiicka! du är guld!

Nu ska ja snart göra mig iordning, ska till Joel! Hans syster fyller år, graattis!
Sen blir det kanske åka bort till Marinette, blev bjuden dit på mat och myyys! Synd att d kommer saker samtidigt "/ Men hoppas ja hinner med båda :)

IMORGON BLIR DET FEST!! :D


kärlek
Marielle


dumma dumma dag

Vilken dag! Skolan gick sjukt segt, känndes som om tiden stod still. sjukaste tråkiga dagen. Fick info om projektarbetet till trean. Jag är ide lös, vad ska man ha egentligen?! Jag behöver massor utav insperation.
Gick ner till stan efter skolan och ströva runt bara och kika in i lite affärer. Gött ibland. Mötte mamma sen så hon gick med en stund. Jag övningskörde lite i stan sen och hem, första gången i Lassabacka rondellen. ;O Inte en bil! puh, så det gick bra! Vill inte ens tänka på hur det går när det är fullt med bilar exakt överallt!
Har även glömt böckerna i skolan, prov imorgon och jag har inte pluggat något, åh! skit dag. Jag som verkligen skulle sätta mig med det nu, men det ser inte ljust ut på den fronten. Lite skolk eller ett ig imorrn, hm. får fundera på saken..

kärlek
Marielle

Wide open spaces far away

15 poäng krävdes för godkänt på matteprovet, när jag får tillbaka det står det naturligtvis att jag fått 14 poäng! FAN.
orkar inte, lite snäll kan hon väll ändå va o bjuda på ett poäng.. morr !
Åkte till Gekås efter skolan med mamma, Johan & Jonis. Trevligt ! Fick inhandlat 2 nya  täcken och kuddar! Sen blev det inte så mycket mer! Nu har jag kollat på bilder med mamma, hon ville att jag skulle framkalla till henne. Det tog oss en timme att hitta 17 bilder, haha!
Jag vill ha alla mina bilder jag hade på min gamla dator :'/ Den paja och hela mitt liv i bilder blev förstört! uhuhu.
Jag har fortfarande inte pluggat på mitt prov, gah! och imorgon ska jag till staden så inte blir det tid för det då heller.
Det får gå som det går, två ig på samma vecka skadar väll inte? "/

Nu har jag även kommit igång lite grann med sommarjobbs ansökningar! Hoppas att det går vägen. Jag behöver ett jobb, eller nej! inte ett jobb men pengar!! :D

Nu ska jag läsa igenom provpapprerna en gång, sen nana - i en nybäddad säng, natti v

I feel these four walls closing in
Face up against the glass
I'm looking out, mmm
Is this my life I'm wondering
It happened so fast
How do I turn this thing around
Is this the bed I chose to make
There's greener pastures I'm thinking about, mmm
Wide open spaces far away


Natasha Bedingfield - <3




kärlek
Marielle

I'm not a princess, this ain't a fairytale

Åter igen så är det tillbaks till skolan, det är bland det värsta som finns att vakna upp en måndags morgon, och veta att helgen är över och att det är dax att gå till skolan IGEN "/
Dagen började med psykologi, ska börja jobba med vårat grupparbete nu! Men snart så är kursen över, och det är dax att börja läsa psyklogi b. Hade matte prov idag också :O Gick väll som vanligt, dåligt! Börjar bli van. Jag förstår verkligen inte ämnet matematik!! Bara ordet är en fråga för mig.
Var även hos syv denna dag och valde inför trean. Det fick bli Foto A, Stil och färg analys och ansiktsvård! Hoppas på rätt val. Åkte med Joel och Adde hem sen, först om affären för att köpa semlor till boysen som skulle hem och fika! lyllosar. Dom skjutsa hem mig sen, och sen åkte jag nästan direkt till tandläkaren! Efter 5 minuter var det klart där, hej och goodbye ses om ett år !
Nu har jag läst igenom samhällskunskapen lite grann, världens prov på tors (y) jiiho! Dom som tror att BF är slappt, bullshit! ;O  haha! Det finns perioder då även vi får jobba häcken av oss! sådeså (;
Och alltid så kommer alla grejer samtidigt! Dom kunde ju gärna fått sprida ut det lite.. men icke!

Precis pratat med Joel i fonen lite, (v & nu ska jag ner och träna lite på våran tränings grejs sak. Duktiga jag!
& mitt nya nyttiga sunda jag, går helt okej! tror jag :D Hade inte vart fel med lite mer rörelse i min kropp. Ändrig på det!



I'm not a princess, this ain't a fairytale
I'm not the one you'll sweep off her feet
Lead her up the stairwell
This ain't hollywood, this is a small town
I was a dreamer before you went and let me down
Now it's too late for you and your white horse
To come around




ge mig den klänningen, tack (a)

kärlek
Marielle

fånga varje ögonblick

Igår blev det en tacokväll framför melodifestivalen, finns det något godare än tacos? :O Jag tror knappast det. Iallafall inte enligt mina smaklökar! Melodifestivalen var inte precis något att ha, enligt mig! Inte mina favorit artister kanske!
Får väll se om det är något bättre någon annan lördag. Gick och la oss väldigt tidigt och somnade väldans snabbt.
Idag har det nog varit världens slappaste söndag! Spenderat hela dagen i min säng. Data, lite plugg och hockey!
Sverige vann precis finalen mot Finland, gött!
Jag borde plugga mer, men jag orkar verkligen inte! Matte prov, och engelska prov imorgon "/ uuh.
Det har varit fint väder ute idag, lite dåligt samvete att jag inte varit ute på en promenix! Det får jag ta igen.
Ibland är det gött att bara ha en sjukt slapp helg och bara vila också, men nästa helg blir det tvärtom! Då ska det festas, och inte vilas ett dugg !

Jag har mycket tankar i mitt huvud och det är så mycket jag vill göra har jag kommit på! Det är spännande att tänka på framtiden, fast man ska kanske inte det egentligen. Eftersom tiden går så fort ändå! Men drömma kan man ju alltid få göra. Jag vet till och med exakt hur jag vill attt mitt drömhus ska se ut och vart det ska stå! (a) mmums. Får spara dom dära tankarna i nåra år! Antar att dom åren snart har gått.
Varför egentligen längta till 18 & krogen när man antagligen kommer hänga där resten av åren sen ändå?
och att köra bil kommer man antagligen tröttna på efter något år också.. Jag ska nog inte ha så brottom.. (;



Jag vill ha pengar så jag kan köpa en helt ny gaderob! Finns det något roligare än kläder? ååh, mums! Klänningar <3
Hade vart gött att slänga ut allt man har nu, och bara köpa nytt! Finns så mycket jag inte använder, men jag är dålig på att slänga. Tänker att det nog kommer till användning någon gång, fast jag egentligen vet att det inte alls kommer det..

Nu har jag kommit på att jag skrivit massa onödigt, men lite gött att skriva av sig.. (;  

Varför längtar du
till den dag då du ska fylla sju
Varför skynda på
när den tiden snart är här ändå
och det liv som du har
alla tusentals dar
passerar på ett litet kick
Så mens ditt hjärta slår an
passa på om du kan
fånga varje ögonblick





kärlek
Marielle

3 år & 9 månader <3

Jennie kom till mig en liten mini stund igår, vi tog bilen bort till Filip sen! Att det kan va så oerhört gött att köra bil själv fast det inte ens är långt!? gee mig körkort! :D Där var det lan för fulla muggar, fattar inte att dom orkar xD men alltid trevligt att hälsa på. Sjukt trött, så somnade med en gång när jag kom hem.
Joel kom till mig på morgonen och hälsa på, gjorde mig sällskap när jag käka frukost ! ;)
Han åkte hem sen och jag och mamma gick ut och gick i 50 min, duktigt! Kom hem och käkade god smootie sen, myyms! Nu ligger jag här med väääärldens skoskav, uh vad jag hatar det! Jag behöver definitift nya skor att ha på mig när jag går ut och går! Nu är det ju så att jag inte gör det så ofta, men hoppas att jag kan få det som vana! För det känns väldans gött efteråt ( bara man kan slippa skoskav )

Idag är det även min & Joels dag! Varit tillsammans i 3 år & 9 månader - <3
Så ikväll blir det bara mys, god mat och kanske något bra på tv. melodifestivalen? hm.
Har ju några filmer vi inte sett hemma också, får se vad kvällen erbjuder! Lugnt och skönt iallafall.
Jag sparar mig för nästa helg blir det FEST !! 



kärlek
Marielle


ge mig pengar, ge mig resor..

En till föreläsning i skolan idag, har blivit lite många sådana. Idrott sen, volleyboll idag igen! & jag stuka min andra tumme xD haha! typiskt! men inte la jag av för det :D kul med volleyboll! & vårat lag vann, yey (;
Låång och tråkig historia till klockan 16.00 sen, åh vad det suger! Sjukt mycket är det och sen ska vi ha prov med! Vill lova att det inte blir ett litet prov, "/
Joel hämtade och skjutsade hem mig sen :)
Ikväll ska jag myysa med mamma & pappa, hur länge sen som helst! god mat, och tv! Jag gillar det dära och är på väldans mycket slapp humör. Ska bort till Filip sen någon gång i kväll, sällstorps lan (; Det är bara ett måste att besöka! :D Hur underbart som helst med helg :D en vecka kvar och sen är det sportlov! mycket att göra det dära sportlovet så det kommer säker rusa fram, mycket mycket mer jag vill hinna med! Kunde det inte vara längre än en vecka?!

Pratade med Jerry innan, han och Matilda har varit i Thailand i 2 veckor, lät så härligt! Och billigt som attan är det där!
Jag är sjukt sugen på att resa! Och det är så många ställen jag vill till! Snacka om att jag ska resa i mitt liv, och snakka om att jag behöver pengar! Jag vill till afrika, nya zeeland, thailand, usa !  och massa massa ställen (a) Snälla snälla snälla, ge mig 1 miljon , MINST! (a)



Turkiet 08

kärlek
Marielle

Joel, du är anledningen till varför jag tror på kärlek

Föreläsning i skolan idag, faktist bra! & inte trög som alla andra. Svenska sen, Lasse berättade lite för oss om projektet som ska börja sen som vi har tillsammans med ettorna! Resovisningen ska man göra på ett dagis eller en skola ;O uh.
Han sa att man ibland måste våga göra saker som man kanske inte vågar annars. Han berättade att hans mamma alltid sagt att han sjunger dåligt, men han själv tycker att det är kul att sjunga! Så han sjöng för klassen, för att bevisa att man ska göra saker som man tycker är jobbigt ibland. Det stäker en själv. bra gjort och sagt tycker jag :')
Åkte hem tidigt sen, inställda lektioner. & nu har jag inte gjort mycket alls, kollat lite sommarjobb! Det är verkligen dax att söka nu! men vart? gah, blir galen! Men måste verkligen ha ett jobb så jag kan göra alla saker jag vill och RESA!

Joel kommer snart till mig, var ett tag sen vi sågs. Eller 2 dagar (a) tihi. Blir att kolla på One tree hill & 90210 - BÄSTA!
Kanske hockey sen med. Sverige - Ryssland! Får se vad vi hinner med :)



Joel, du är anledningen till varför jag tror på kärlek.
Jag älskar dig.



kärlek
Marielle

summer, oh summer

Åkte in tidigt till stan idag, hade körlektion klockan 9. Det gick hyffsat, men känns aldrig som om d går riktigt bra "/ Men hoppas det blir bättre & bättre :) Fick vänta i skolan en timme innan vi börja sen. Gick till bibblan och lånade en bok, tredje boken av Stephanie Meyer " Ljudet av ditt hjärta" Den är säkert minst lika bra som dom andra, jag tröttnar aldrig!
Dagen i skolan vart fruktansvärt trög, mamma kom och hämtade mig efter skolan, så det blev fika & så på stan!
Vårat nya sunda liv började även idag! ;) lyyycka oss till!
Nu gör jag absolut ingenting, det är så oerhört gött !
Åker med Joel in till skolan imorrn, så får nana lite längre! Har en lektion, sen hem igen! Så tyungen att gå på den lektionen eftersom vi har föreläsning, damn.

Inte långt kvar tills sportlov nu, underbart! & det betyder också inte långt kvar till 18! krogen here i come.
Snönat idag, så hoppas på att snön ligger kvar tills sportlovet (a) PULKA! måste vart tusen år sedan man åkte de sist?
Jag vill ha sommar också, åh vad jag älskar det! sol, bad, grilla, sommarfester m.m.muuums! finns inget bättre!
En solsemester hade inte heller suttit helt fel, jag önskarönskarönskar <3 & hoppas på att min mamma läser det här ;)



nakenbadet sommaren 08 med Jennie, hahaha!
häääääärligt <3


kärlek
Marielle


you never know what's coming for you

I söndags blev det bio med Jennie & Marinette, tåget kom inte när vi stod på stationen i derome, Jennie hade kollat fel?
eller så var de tågets fel sådeså ;) Helena kom och skjutsade in oss till stan, väldans snällt!
Väl på bion så bestämde vi oss för att vi fick äta lite naturgodis. Inte kan väll de va nyttigt egentligen? inte en aning!
Vi betala sen och gick in och satte oss, Benjamin Buttons otroliga liv väntade på bioduken! En lång film på 2 timmar och 45 minuter. Det var fruktansvärt bra! Lite seg ibland kanske, men mycket bra! Kan det beror på guden Brad Pitt?
Tror aldrig han kommer bli ful, jag gillade han även som gamling. Efter bion kom Joel och hämtade oss, han är gooo!
Det blev en kanon kväll, tack flickor :) Ni är bäst!

Igår, måndag.
Jag slutade 14.10 jag gick till körskolan i ca 2 timmar, det behövdes! Joel kom och hämtade mig sen!
Sådär lagom gött att han har körkort (;
På kvällen kom Joel till mig, jag bakade en misslyckad kladdkaka ( förstår inte att man kan misslyckas med det egentligen) och vi bänkade oss vid tv:en, wic spelade! Jag fick knappt se någonting av matchen eftersom jag hade en bok att läsa ut och massa frågor till det, jag skrev tills jag hade kramp vill jag lova! "/ Skulle egentligen vart inne i stan och kollat på matchen, men var så tyungen att göra det! Eftersom vi hade redovisningsgrejs på det idag i skolan!
Det var väll tur att vi inte åkte in och tittade eftersom dom förlorade "/ gah, Kimmo fortfarande bakis sen i lördags kanske? ;) grr!

Inatt drömde jag om att jag kom försent till skolan och att ja försov mig massa! Jag vaknade upp i panik, och hade försovit mig på riktigt också! Telefonen hade ringt och jag hade stängt av den och lagt den jämt mig i sömnen! myssko de där med drömmar (; haha! Jag kom iallafall iväg till bussen i tid.
Jag hade körlektion innan skolan började! Körde lite mer i stan än vad jag har gjort innan, uh! Gillar det inte alls.
det är svårt och det är vägar och bilar överallt "/ Stressad och lite smått panik får ja, menmen! Det gick det med.
Nu har jag precis lagt mig i min säng med datorn i knät, mums är det ! Känner bah för att vara hemma och bara va!
Ingen läxa tills imorgon! TACK! <3




Citat ur filmen: "You never know what's coming for you"



kärlek
Marielle

Maricas 20 års fest

Lördag igår, på dagen åkte jag, Joel & Johan in till stan. Vi gick till jc för att hitta ett par jeans till Johan, och det gjorde vi också :) Vidare till mq sedan för att hämta ett par byxor till Joel, muums var dom!
På kvällen vankades det fest för Marica som fyllt 20 år. Vi åkte upp långt långt upp i skogen där min morbror har ett ställe, hur mysigt som helst, jag lovar HUR mysigt som helst! Vi fick först en väldans god välkommsdrink, sedan var det in i en stor kåta (vilket är ett roligt ord (a) ) där det var en stor brasa i mitten och massa bord runt om, leta efter sin plats! Vi hamnade vid ett väldans bra bord jag & Joel med trevligt folk :) På baksidan av sin namnlapp stod ett uppdrag som man skulle utföra under kvällen. Så det blev väldigt många roliga stunder under denna kväll! Jag hade även en pappa som strippa! hm, pinsamt? jaaa lite åt det hållet.. (; God mat, och hur mycket dricka man ville hela kvällen lång!
Det var en kanon kvälll !! <3 Kankse lite för kanon ;)

Idag är det den 1 Februari, solen skiner och det är alldeles underbart! Klockan är lite efter 2 och jag har inte varit ute än, känns inte bra! Att det är 1 Februari betyder mycket. Det betyder att jag, Jennie & Marinette har klarat oss utan godis och chips och grejer i en månad, och det ska firas med bio ikväll, hur myyys som helst! Gillar mina flickor mycket !
Det betyder även att det är 20 dagar kvar tills jag fyller 18! wiiiihuuuu. Det känns stressat med körkortet "/ det är inte bra!
Jag får sätta igång rejält nu, yyyeees!


Bara för att jag, Joel & mamma hade väldans kul på utedasset xD

kärlek
Marielle