Bloglovin

Helgen har som vanligt sprungit iväg! Spenderade min kväll hos Jennie igår. Tacos & Robinson är aldrig fel.
" Jag sket hela vägen in i mål " Gubben är go ! Blev även tjöt med Helena & Elin när dom kom hem. & det bjöds även på snaps! Jag är sjukt fest sugen nu! Gick hem från Jennie idag, gött med en promenix!! & jag är riktigt duktig med dom dära. Har blivit lite övninskörning med pappsen också.. nu blir det städ och väntan på min Joel .


Har även sett till att skaffa Bloglovin nu ;]

Jag har kommit på att min blogg verkligen är hur tråkig som helst! Den behöver en STOR förändring. Jag borde iallafall ha något vettigt att skriva om. Vissa har underbara fotobloggar, vissa har om allt möjligt. & jag, jag har om min vardag! Inge kul alls. Ge mig en bra kamera, så jag kan göra en bra! =D

kärlek
Marielle



Joel ;

Let's dance

I onsdags körde Joel in mig till stan, för jag skulle på jobb intervju! Det gick bra, så det är väll bara till att hoppas på jobb :) Gick till körskolan sen & satte mig & nöta, såååå gött när det är över sen. Elda upp böckerna? ohja ;]
På kvällen blev det övningsköra till Falkenberg. Rockkarusellen! Johan & dom var grymma, och jag verkligen stööört lipa! Jag ryser i hela kroppen när dom spelar :') Ibland måste jag bara erkänna att jag är SÅ stolt över min bror! <3
En trevlig kväll, och nu hoppas jag att dom vinner & går vidare.. :)
I torsdags var jag ledig hela förmiddagen, jag & mamma var i stan & shoppade lite. Hittade ett linne och ett par leggings.
Träffade på moster sen, så det blev fika! Vid 2 körde mamma upp mig till skolan för jag hade en lektion! Känner mig duktig att jag gick på den.
Nu är det fredag, jag har haft en oerhört slapp kväll. Men det är gött! Pluggat har jag också gjort ;O Tro det eller ej.
& sen har jag spenderat kvällen framför tv:en med pappa & Johan. Det händer inte ofta så riktigt mys! Kollade på Let's dance finalen. Laila & Tobias avslutninsnummer var UNDERBART men ändå finns Magnus i mitt hjärta, och han vann! ;]
Nu hade jag tänkt att städa lite grann på mitt rum, och snart blir det nog faktist sängen, riktigt trött.
Imorgon kommer Helena & Emil och hälsar på :) & kvällen blir nog att spendera med min Jennie, hoppas jag! :)

Skänker även en tanke till min älskade Joel som är på fotbollsläger nu, jag hoppas han har kul (a) Saknar han lite sådära! pusssssssssssssssssss.



kärlek
Marielle

Duktiga dagen

Började dagen med en körlektion! Det kan aldrig gå riktigt bra, att det kan vara så svårt?!
Satte mig på körskolan och gjorde terori sen. Har gjort om allt nu, ska nog göra det igen! Så jag verkligen får in det i skallen. Börjar bli RIKTIGT nervös nu! Dagen var otroligt slapp, & solen sken. Marielle var glad :)
Gick även till körskolan efter skolan, så det har spenderats många timmar där idag! Nu har jag bara slappat! ooerhört gött. Ska snart nana, upp tidigt imorgon! Jobbintervju ;O Nervös?! OHJA!

Imorgon är det Falkenberg som gäller, Johan & dom har spelning ' :)

kärlek
Marielle


Vår känslor *

Vaknade bredvid Joel idag, jag gick upp alldeles för tidigt medans Joel låg kvar och sussade. Gah, hatar att gå upp när jag vet att han kan sova vidare, då vill jag med sova, sådeså (;
Häärligt väder idag, älskar denna underbara sol. & det är skojsigt att kunna ha på sig sina nya kläder och vår skorna!
bort bort bort med stövlarna! Jag vill shoppa mer mer mer, pumps i alla olika färger tack! :) Vår är underbart!
Hade ingen matte i skolan, bara det gör jue dagen! Jennifer var snäll & hängde med mig till körskolan, så satt där en stund. Börjat om på faserna nu, och klarade A & B nu när vi var där, gött! Nu behöver jag lägga i femmans växel och plugga som in i! i need it. Åkte med Joel & Adde hem sen när jag slutade! Härligt att sluta 2 på måndagar. Det är den enda dagen jag slutar tidigt! usch. Vi åkte och lämna adde i veddige, åkte till Vidhögeskolan sen och kollade in när Filip och hans klass spelade brännboll med kära Lars Larsson som lärare, han är go! Nästan så jag saknar han lite! Men skolan usssch! Gick med in lite också, förändrat var det allt! Och när man gick där i korridoren mötte vi Kerstin. Som sagt, jag saknar det inte! Men klassen, oj oj oj! Den hade inte vart fel att ha tillbaka :') Filip & Sofie åkte med hem sen! :)
Jag & Joel gjorde lite mat och kollade the o.c. Sista skivan på sesong 1 nu, det är hur kul som helst att se alla avsnitt igen! Skulle kunna kolla på dom om och om igen!

I skolan ringde det även på mobilen, och jag blev kallad till jobbintervju! :D Får se hur det går! Kan ju hoppas på att tummen kom ur min röv tillslut och att det kanske gick vägen, i need money! :*

har även varit duktig och stått på våran kära träningsmaskin i en halvtimme! & nu kollar jag & pappsen på innebandy. Warberg - Falun! go go go . .




kärlek
Marielle


mjaaow

Idag är det lördag, dagen spenderade jag tillsammans med Jennie & Marinette! Marinette bjöd mig på lunch mycket snällt :) & oerhört gott var det! Vi käkade dagens på Nyfiket.
Vi fick shoppat mycket allihopa! Jag inhandlade 2 par leggings, ett par skor, en ring, ett linne och en sjal! muums för shopping. Jag tackar inte nej till mer (a) Nu ikväll har jag myst med Jennie & Sofie hos Jennie. Ännu mera god mat, hockey och tillslut Robinson. Alltid mys med flickorna! Nu är jag bara hemma, jag är så sjuuuukt sugen på att hitta på något. Men ingen orkar och jag kommer inte in till stan på något sätt, jag blir gaaalen! Får väll antagligen lägga mig och sova, kul. eller inte..

Imorgon är det söndag, och snart börjar skolan igen! jag orkar inte "/ snart påsklov Marielle, SNART! Då blir de hitta på mycket skoj. En dag i Borås för att besöka Marinette, och även en biltur till Lidköping för att hälsa på pojkarna! :)
Lite planer iallafall, det är bra!

Snart blir det även lite förändring i håret! klippning och färgning. Får se hur de slutar :) Kul med förändringar, men jag är dåligt på att våga, men nu så!

Antagligen får jag sova nu "/ fast jag vill in till stan, GE MIG KÖRKORT!

kärlek
Marielle


Godnatt inlägg, yes!

Igår mådde jag inte så bra på morgonen, men jag gick upp klockan 9 & tog på mig skorna och gick ut och gick :) Man mår bättre sen, tro mig :) När jag kom hem igen gjorde jag en bricka med frukost och gick ut och satte mig i solen. muuums för solen, muuums för det här vädret. Jag, mamma & Mona åkte till mormor och morfar en sväng sen.
På kvällen massera jag mamma en stund! Saknar faktist massagen lite, tro det eller ej. Får väll massera på dom här hemma. Kanske ett stort misstag att inte ha valt massage B, men men.
Grey's Anatomy denna kvällen gjorde att jag svullna till i ansiktet av gråt, jisses! Jag verkligen stört lipa. Det programmet är mer än guld.
Joel åkte med mig hem efter skolan en stund. Jag övningskörde lite med han ;) & vi åkte och hälsa på farmor & farfar, dom blev nog överlyckliga & dom är alltid gos att träffa!
Jag har precis sett hockey Frölunda -Hv71 0-3. Sug match, det var så tråk så jag somna. Nu är jag världs trött. Men fick allt tvingat uppe ögonen för ett blogg inlägg. Jag har prov på barnsjukdommar imorgon, jag har inte pluggat för jag orkar inte. åhååhhåhå! Ge mig lov, ge mig sol, ge mig ledigt. Nu ska jag nana, så sov underbart gott folk, det ska jag göra.


Grey's Anatomy <3

natti natti,

kärlek
Marielle

Vår vår vår

I lördags var jag hos Joel, det blev massa mys framför melodifestivalen med god mat. Såg även en film som kom senare, bra var den allt! & det blev massa tårar för min del :')
På söndaden gick vi upp tidigt. Fattar inte som va som va med mig denna helgen, inte en sovmorgon någon dag! Vi käkade frukost och gick ut och gick en lång runda med vovvarna! Hur underbart väder som helst, mums! Riktigt duktiga var vi denna dag. & tack älskling för helgen ; <3
Igår, måndag; Jennie hängde med mig en sväng efter skolan. Alltid mys att få tjöta av sig lite med den kvinnan.
Jag åkte med henne till Veddige sen och såg lite på Johans match. Hem och kolla på "Ballar av stål" sen, nytt program. & jisses vad jag skratta xD
Idag har det inte vart en allt för bra dag, började med att jag hade dubbel körlektion. Den gick SKIT! Det har verkligen aldrig gått så dåligt "/ Känns inte som jag är nära körkortet precis. Men det är väll bara att kämpa på.
Nu ligger jag i sängen och inte gör någonting. Mår sisådär halv bra. Ikväll är det final i Mästarnas mästare, det för mig lite glad sådär. & lite lessen att det är över! Men inte ska jag vara det, onsdag imorgon och det betyder Grey's, det förgyller min dag. Jag har blivit lite tv nörd? Jag tittade aldrig på tv innan jue.. men nu så.

Jag är shopping sugen, massa massa vår kläder är MUMS!

Om man ändå hade något intressat att skriva

kärlek
Marielle



Nellie, Joel & Molly



Godmorgon;

Godmorgon! Klockan är 09.57 & Marielle gick upp klockan 9 denna dag. Det är väldigt bra gjort ;] Joel skulle iväg & spela match, så jag gick upp jag också! Vi har precis käkat frukost & nu har han åkt iväg på match. Så jag sitter alonie hemma hos han och gör datan lite sällskap just nu. Vet inte vad jag ska hitta på sen.
Gårdagen; jag började skolan klockan 12.40 så det blev en rejäl sovmorgon! Tror jag såg 11 timmar den natten, d är inte mums & sova så länge får ja erkänna ;O Jag övningskörde in till skolan, bra att ja får köra lite! Det behöver jag verkligen nu. inte så långt kvar, hoppas jag på! (a) Hade teori på idrotten, och sedan var det historiaprov! uh, men hoppas på ett g iallafall! Det var den dagen. Bussen hem, där pappa hade kommit hem från malmö! Efter en stund åkte jag till Joel, vi åkte till Veddige och kolla på min kära bror som spelade match. Dom förlorade med 4-0 denna gången med "/ Men otroligt bra spelat ändå :) Vi åkte och handlade lite sen och åkte hem och lagade mat, potatisgratäng! Det blev en slapp kväll framför tv:n :) nu ska jag kila och göra något, ikväll är det nog melodifestivalen som gäller! pusssss.


älskling,

kärlek
Marielle

Give me summer

Morgonen i skolan började med redovisningar, segt som fan! Efter det projektarbetet. Vi skulle haft provredovisning med våra handledare, men dom kom inte! bra jobbat. Men vi fick gjort mycket, tro det eller ej! Så nu är vi klara. Så imorgon blir det inget projektarbete utan SOVMORGON!
Joel kom till mig idag och vi åkte och hämtade min nya mobil som hade kommit. wiiihu. Den är läcker men gud, svår! Men jag lär väll mig. Åkte och hälsade på min kära Jennie på jobbet sedan. Längesen jag såg flickan. Hon är söt!
Åkte hem och käkade lite och laddade inför "Mästarnas Mästare" ^^ mycket bra på tv:n nu jue! Jag som aldrig brukar se på tv annars. Men nu finns det allt lite goda programm att titta på. Imorgon kväll blir det Grey's <3
Blir stan med mamma efter skolan imorgon, sen blir det nog att kolla på innebandy i Veddige. Antar att kvällen slutar med historia plugg, skiten tar aldrig slut nu. Jag längtar något fruktansvärt mycket till sommaren. Är helt sommar kär.
muuuuuuuuuuuuuums på det! Men kanske borde jobba på sommarlovet & inte slappa som jag önskar att jag kunde. Men har FORTFARANDE inte fått tummen ur och söka. dumma dumma mig!
Nu ska jag pussa på min Joel och sedan nana, godnatt gott folk!


sommaren 2008 ; Jennie, jag, Joel

kärlek
Marielle


Studiedag

Det var en riktigt härlig söndag igår. Joel kom till mig och myste och vi åt god mat med familjen. Taco paj och ost och skink paj. mums äre med paj och någon god sallad till. Jag & Joel låg sen hela kvällen och kollade på o.c <3 Går inte att sluta och titta trots att vi har sett dom förut. bra bra bra äre.
Idag var det studiedag, underbart! Vi gick upp i tid och packade väskorna med badkläder och så åkte jag, Joel, Johan och Pontus till Borås badhus & spenderade våran dag där. Bubblade, klättrade, åkte, simmade, lekte och busade! kännde mig som värsta ungen, och det är underbart! Det var hur längesen som helst jag var och bade i badhus så det var kul. Tack pojkar! Alla somnade i bilen på vägen hem, utan Joel som fick köra, stackarn! Trötta efter en bad dag var det hem och sedan iväg till Veddige för att kolla på Johan som skulle spela match mot Capricorn. En RIKTIGT bra match av killarna. Dom kämpade verkligen, mer sånt vill vi se! fast dom förlorade med 4-0! men bra ändå! :D
Jag och mamma kollade på "Spårlöst" när vi kom hem, lipade ikapp! Det programmet är ju bah bäst.
Nu ligger jag o sängen och funderar på att nana nu, skolan imorgon igen "/ USCH! En dag mindre denna veckan iallafall, alltid något!

puss & godnatt (v.



kärlek
Marielle


Helgen

I fredags efter skolan var det att hoppa direkt in i duschen och göra sig iordning. Nathalie kom och gjorde sig iordning också och tog en fördrink som mamma hade varit så snäll och gjort till oss. Pappa körde oss till Malin där det var dax för klassfest. Endast 10 stycken i klassen var där, förstår inte vad det är med våran tråk klass?! Men vi hade kul som attan iallafall. Fast det tog slut ganska tidigt och alla blev trötta (; Vi gjorde tacos och käka och hade det mys! Sen blev det massor utav roliga och buwsiga lekar. Allt från att ta på varandra till att krossa en ballong i olika ställingar, ja jisses!
Tack för kvällen ni som var där! :D Joel kom och hämta mig sen och vi körde en sväng till Filip där pojkarna och några tjejer från tvååker var. Sedan var det hem och nana! En trevlig kväll helt enkelt.
Igår, lördag. Jag var hos Joel hela dagen/kvällen. Tova och Neo var där när jag kom dit, mysungar! Inte träffat dom på jättelänge så det var mys att leka med dom.Det var även hockey på tv. Frölunda - Luleå. Där det blev vinst för Frölunda, GÖTT!  När dom hade åkt hem käkade vi med Joels mammsie & pappsie, och sen åkte jag & Joel och hämtade mamma & pappa och skjutsade dom till stan. Sprang in på Hajen på hemvägen och köpte lite gott. Åkte hem och såg det sista på melodifestivalen sen. Innan vi nanade blev det " yes man " Inte så rolig som trodde och hade förväntat mig, men bra va den! Det blev ingen fest denna kväll. Vi orkade inte och alla belade. Så vi strunade i det. Idag är det söndag, och det känns helt underbart, eftersom det är studiedag imorgon och vi är lediga! INGEN SKOLA! WIIHU! Vi ska hitta på något har vi bestämt oss för :) Så vi får se vad det blir!


Tova & Jag  <3

Kärlek
Marielle


All i want is the wind in my hair

Igår efter skolan gick jag och Lalle till trafikskolan, bestämde oss för att vara duktiga. Satt där ett antal timmar, och det gick faktist bra! Nu har jag klarat det som jag ville klara! :D
Efter skolan åkte jag hem till Joel. Vi åkte ner till affären och köpte fika och mumsade på de sen när Mästarnas mästare började. Denna gången var det Pelle som åkte ut. Han var go go go. Men mina favoriter är fortfarande Per och Emma. Idag körde Joel mig till skolan, det är så oerhört gött att slippa åka buss!
Skolan blev mycket slapp. Projekttid först. Jag börjar få ideer till mitt projektarbete. Trodde aldrig att det skulle hända. Men nu så! Får se om det blir så! Gött att ha en tanke iallafall. Som tur är är det i trean det ska göras. Tänkt att det inte är så långt kvar tills trean ändå! längtar? OHJA.
Har börjat med ett projektarbete i skolan med. Vi jobbar tillsammans med ettorna & treorna är våra handledare. Det ska vara ett pedagogiskt arbete och det ska göras/redovisas ute på ett dagis eller i en skola. Våran grupp ska ordna till lite kalejs, baka med barnen och sedan fika! Grejen är den att vi började igår och är typ redan klara?! 2 hela veckor kvar.. ojdå!
Längtar tills det är över. jobbigt med sånthär. Speciellt med det här ämnet. Jobbigaste någonsin.
Slutade tidigare, så jag & Nathalie gick hem till hennes bror som inte var hemma. Gjorde käk, kolla tv och tjöta. Mycket mys  :) åkte med Joel hem vid 2. & nu ska jag sätta mig och glo ner i samhällsboken, prov imorgon. & även i historiaboken. Stort jävla prov på fredag. Jag orkar inte!!!

-  all i want is the wind in my hair, to face the fear but not feel scared



kärlek
Marielle


Pussss

Det blev inte så mycket plugg igår, jag orkade verkligen inte. & Joel kom på besök, wiihu! Han åkte hem kl 11 för att han var ledig dagen efter. Så det blev att nana ensam "/ Gick upp tidigt för ännu en dag i skolan. Efter skolan gick jag till körskolan. Jag satt där i 2 timmar men icke klarade jag det. Ååååååh. det är svårt och jag får snart ryck på det !!! Funderar på att gå dit och sätta mig imorgon efter skolan också, men får se vad jag orkar.
Denna kväll har jag spenderat hos Jennie med mina underbara flickor Jennie & Marinette. Vi firade att vi varit utan godis i två månader, & vi är stolta! (; Marinette hade bakat prinsess tårta, mycket god! :O & de är ju sååååå mycket bättre än godis, hm not! Men gott vare! Det blev mycket tjöt och det gillar vi. Joel kom senare och tjöta lite också och tog en bit tårta. Nu ligger vi här och tjötar, blir väll snart nana! pusss och godnatt (v

kärlek
Marielle


helgen

I fredags, kom Joel och hämtade mig vid 7 tiden och vi åkte in till stan och käkade kinamat. Sen blev det bio. " Män som hatar kvinnor " ojoj vilken film. Trots att den varade i 2 & en halvtimma så kunde man bara inte sluta kolla. Den var bra och spännande som attan. Men otroligt hemsk, bland dom hemskaste filmerna jag har sett. Ett tag mådde jag riktigt illa. Trodde t.o.m att jag skulle spy ;O Och man blev så arg så man ville bara hoppa in i filmen och ååhåhåhå! Men iallafall, se den :) mysig kväll vare allt <3

Igår, lördag vaknade jag upp bredvid min Joel. Det kan inte finnas något bättre i denna värld.
Vi gick upp och käkade go frukost och jag började förberede lite inför kvällen. Joel hjälpte mig att göra en spellista på datorn, sen kila han hem. När han hade åkt började jag att skära massor utav grönsaker och fixa iordning de sista inför kvällen. Det var tjejkväll hemma hos mig och sen vidare till krogen som stod på schemat. Det blev trevligt, trots lite skit.
Man slutas aldrig förvånas över saker och ting. Och ibland tror man att man känner människor bättre än vad man egentligen gör.. konstigt. Anna, Joel & mamma körde oss in till stan. Väldigt snällt av dom allihopa :)
Marielles första krogbesök, woooho! Det var trevligt, och massor utav folk. Tog bussen hem halv 3, hoppade av i derome där Joel hämtade mig, så jag hängde me han hem och tjöta och nana :')

Även denna dag vaknade jag upp bredvid Joel, vi gick upp och väntade på att maten skulle bli klar. Hans pappie hade gjort potatis, löksås och fläsk. MUMS! Och han är den bästa på att göra det! Joel körde hem mig sen, och nu har han kilat till Veddige för att spela match. Jag kan tyvärr inte kolla "/ Fast jag gärna hade velat. Men ett prov väntar på Marielle imorgon. Samhäll "/ Inte gjort de än.. eftersom jag varit sjuk! Men imorgon är det dax. Jag verkligen hatar att plugga! Men nu ska jag göra det. Fast jag är hur trött som helst idag och inte orkar någonting idag. Hoppas iallafall att Joel spelar en kanon match och vinner! :D
Imorgon är helgen slut, det har gått fort och jag hatar att skolan börjar IGEN. Jag är skoltrött nu har jag kommit på "/ Orkar ingenting. & jag vill bah spy över alla prov! USCH. Jag är iallafall glad att de inte är så långt kvar.. Jag längtar tills jag går i trean!!!

Nu ska jag plugga, fan!

kärlek
Marielle