loong time ago

Det var återigen väädligt längesen jag skrev! Jag har börjat med ett inlägg flera gånger,men inte orkat och klickat ner sen. Jag vill ju verkligen få en snygg blogg, men inget photoshop - ingen snygg blogg! Ge mig photoshop, SNÄLLA!
Det har hänt mycket den närmsta tiden, min älskade kise har dött, det gör fortfarande mer än ont & jag saknar han så sjukt mycket! , har fått körkort, ÄNTLIGEN! Det har vart en del fester och jag har hunnit vara chaufför för en kväll.
Praktiken på Deromeskolan har börjat, jag trivs kanon och hamnade i en underbar klass med goa ungar! Ska bli svårt att lämna dom sen ; / Det är en månad kvar till Grekland, och jag längtar! Blev Gekås idag efter praktiken, allt till semestern är nog köpt nu! :)

mycket man vill, mycket som inte går.

kärlek
Marielle

Suuunshine

Längesen jag skrev. Har som sagt inte så mycket att åstadkomma med. Men jag hoppas det kan bli ändrig. Jag ska börja om på min blogg, snarast! Allt ska bort, & nytt ska in.. Frågan är bara när jag ska orka ta tag i det. Jag kan ju inte det här med blogg heller, koder i mängder. hm?!
Solen skiner, och det är underbart & gör mig vädligt glad. En resa till Grekland & Kreta är beställt, och det ska bli så sjukt underbart! Jag önskar att dagarna kan gå fort nu, så jag får åka åka åka! Men innan dess ska jag ha påsklov, förhoppningsvis körkort och 5 veckors praktik! Det blir även konfirmation för min käre bror.
Idag var jag på riskettan, USCH! Satt där i evigheter, o det var onödigt.  Men nu har jag gjort det, och det är en oerhörd lättnad. Nu ska jag ta ipoden i hand och gå ut och gå i det underbara vädret!


Turkiet 08 ;

kärlek
Marielle