Song for you

Den där fredagen i skolan när man går till fyra ser man inte precis fram i mot. Men den här fredagen gick fort.
Det började med massa bra redovisningar, jag tyckte våran var kul! så det gick bra! Idrotten väntade sen, volleyboll!
skit kul, men den här lektionen måste vart den tråkigaste i världshistorien. uh. Det första jag gjorde var att stuka tummen (y) smart! Men envis som jag var skulle jag va med ändå! & de gick jue iaf ^
På historian kollade vi på film, handlade om folkmord. och det var de värsta ja har sett "/ sen var den skoldagen slut!
& en underbar helg började! :]
Åkte hem och gjorde mig iordning för att åka och kolla på Joels match! En bra match som dom vann med 11-8, hääärligt!
Sen åkte vi till Oskar i Rolfstorp, för lite planering av 18 års fest! Jag vet inte om vi kom så himlans långt men något planera vi allt! Tjötade och slappade och sen åkte jag och Joel vidare till Jennie, där hon och Robin var!
Vid halv 4 var vi hemma, och det är härligt att känna att man verkligen har gjort något på helgerna! Denna helgen är det fullt upp, inget slapp inte!
Jag och Joel har precis vaknat, och jag skriver ett blogg inlägg det första jag gör, jag måste va sjuk? ;D gah.
Ska nog in till stan en sväng och hämta Joels byxor han har köpt. och sen blir det att ladda inför 20 års fest! Marica fyller.
Hoppas det blir skoj.

Song for you,


Kärlek
Marielle

Utan tvivel är ma inte riktigt klok

Åkte hem från skolan idag, mådde piss och hade sjukt ont i magen! Jag missade en föreläsing, som man bara egentligen inte får missa "/ men jag kunde inte ens sitta still, så det fick bli som det blev! Missade också Ps musikalen "/ uh, ville verkligen på den! menmen.
På bussen hem träffade jag Philip, så det blev tjöt med han! Inte ofta man träffar han så det är trevligt när man väl gör det :) Har bara suttit och försökt greja och lära mig själv med bloggen, det är sjukt svårt med alla koder! Men man lär sig mer och mer, det är kul! Så fick bli en liten ändring sålänge!
Jag ska snart sätta mig med mina böcker och plugga, prov imorgon igen "/ Känns som om dom aldrig tar slut!
Provet handlar om "normalt" och "onormalt" shit, alla vet väll att det är JAG som är onormal.. resten borde väll vara normalt? eller? (a)
Innan jag tar tag i pluggandet ska jag och mamma köra och hämta Johan i Veddige, så jag får köra lite!
sen så kanske kanske kanske, jag kan börja plugga lite smått....

Benjamin Buttons otroliga liv - vill se vill se vill se!


Citat: " Utan tvivel är man inte riktigt klok"

kärlek
Marielle

Om jag kunde drömma

Jag har precis kravlat mig upp ur sängen, har kollat handboll! Spännande match som Sverige tillslut vann, och jag kunde andas ut :) Sen kom Mästarnas mästare, och jag kollade på det också! Ett riktigt bra program som jag har fastnat vid nu. Massa idrottsmän/kvninnor som tävlar, kolla in det! svt 1 måndagar klockan 20.00 :)
Jag borde plugga men jag orkar verkligen inte det! Skolan gick snabbt idag, började klockan 12.40 och slutade klockan 15.00. Så det var gött. Farmor körde mig till skolan i morse. Hon är så härlig :') och det är alltid mys att prata med henne.
Hon kom tidigare och hämtade mig idag för att hon skulle få prata mer, tihi :)
Har bara slappat nu hemma, riktigt skönt!


Jag saknar att springa, träna och täävla. sjukaste kul! Snart snart ska jag börja mit nya liv! Det nyttiga, sunda och duktiga livet. Var väldigt längesen jag levde det dära livet! ;D Frågan är ju bara om man lyckas! lär bli svårt. ;D

Nu ska jag snart krypa ner i sängen igen, mycket bra på tv!

Jag läste även att nästa film av twilight - New moon ska komma ut :] wiihu.
dom bäckerna är dom bästa!
Om jag kunde drömma - läs den!

kärlek
Marielle




How to save a life

Det snöade imorse när jag gick ut till bussen, men inte blev det mycket snö och så regnar den bort med en gång, är det något jag hatar, så är det slask! Vet inte när jag åkte pulka sist!
Började med psyklologi på morgonen, snakkade om hjärnan och sen fick vi tillbaks våra prov! Vg, så jag är nöjd! men några få poäng till & det hade blivit mvg, attans!
Väldans slapp dag sen, det gillar vi skarpt! Efter skolan hade jag körlektion, det gick kanoners! Jag gjorde hårda inbromsningar, vilket var as kul! :D Man verkligen stod på pedalerna (; mihi. Snackade om plasering och grejs också! Så nu ska jag ligga i den här månaden så hoppas jag på körkort om inte allt för lång tid! Fick bokat in 2 körningar nästa vecka också! :)

Gick ner till stan efter skolan, lite ärenden och sen träffade jag Jennie en stund :) Det skulle blivit en längre stund, men det blev inte riktigt som tänkt "/ Förlåt för det Jennie, vi får ta det en annan dag snart :) Och Göteborg skulle suttit väldigt fint också :)

Jag och mammsie kurade ihop oss i min säng och kollade på tv klockan 8, Bonde söker fru bröllopet! Den bonden är jävligt knep xD men han har säkert ngn bra sida han också xD Världens sötaste tjej iaf :') & så sjöng hon. Tårarna sprutade på både mig & mamma, otroligt fint! Jag förstår inte hur man vågar sjunga på sitt eget bröllop ;O modigt måste jag säga, riktigt modigt! Joel kom till mig efter sin träning, nu duschar han så jag fick passa på att skriva lite :)
Han är det bästa som finns, finns inte någon människa som förstår mig som han gör ' <3

kärlek
Marielle

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
Had I known how to save a life.



miisan


Poker face

Det blev en lång väntan efter mamma & pappa på Landvetter! Tog en lång stund innan dom fick gå av planet och hämta sina väskor. Men sen kom det en neger, dääddie! Han blir alltid grymt brun. Men mammsie hade med fått färg :] Kull att se dom igen :')
åh, man vill bara på semester när man går innanför dörrarna till Landvetter och ser alla bruna människor som kommer hem. jag vill nunununu!
Kom hem vid halv 12 tiden, blev lite paket utdelning (a) Massa godis kom dom hem med, men inte får jag äta av det inte!
Marielle är duktig och har godisförbud sådeså ;) Men, jag fick en mascara och en parfym istället! :D
Gick och la oss ganska så snabbt sen!
Idag har jag vart på fotbolls cup i Veddige, tråk vare! (; menmen, kom upp i tid ialla fall ;D
Imorgon är det måndag igen, uh! Hoppas att jag får tillbaka mitt psyklologiprov! Efter skolan blir det körlektion, var ett bra tag sen jag körde där, får prata med Pernilla om hur vi ska lägga upp allt nu så jag får körkortet ganska så nära min födelsedag iallafall (; en månad kvar  ;O

Lady Gaga - Poker Face
I wanna hold em' like they do in Texas, please
Fold em' let em' hit me, raise it baby, stay with me
Luck and intuition play the cards with spades to start
And after he's been hooked I'll play the one that's on his heart


kärlek
Marielle


The end of the week

Igår, fredag blev det Sjöaremossen med klassen och några andra klasser, åka skridskor & grilla korv. muums.
Robins pappa kom och hämta oss sen, så slapp åka bussen till Varberg igen! goottit var det att komma hem tidigare en fredag :] Angeliqa kom också dit, kul att se henne igen :') Hoppas du haft en kanon semester.
På kvällen kom Jennie & Sofie till mig, käkade tacos och tjötade massor! Tillslut kom det även fram cider, vin och grogg! Sånt där gillar vi, och jag är sådär lagom fest sugen!!
Joel kom också senare, och sen sov Jennie & Joel hos mig :] mysmys!

Idag körde Joel mig och Jennie till Marinette så vi hälsade på henne en stund, hoppas hon blir bättre snart! Jag vet att hon klarar det, <3 Ikväll blir det pizza  med Joel & Johan och sedan åka upp till Göteborg och Landvetter för att hämta mamma & pappa, sjukaste fort har veckan gott! Dom kunde gott varit borta en vecka till (; men lite mys är de allt att dom kommer hem igen!

tack för att du har passat oss Joel, <3 du är det bästa som finns.
Jagälskardig!

på bilden: Sabina & Angeliqa

söta söta söta! faktist.

Heeej! :]
Jag blev hemma från skolan igår, jag var tyungen att plugga! & tro mig, det gjorde jag! hela dagen lång.
Jag fick med mig Filip & Robin sen så dom hängde med mig  till Veddige och kollade på a-laget som spelade innebandy match! Häftig match och publik rekord! 240 pers! ;D Det var speaker oxå, fräck stämning! ;D
& Joel var duktig när han kom in på plan, (:

Snack med Lasse i skolan om svensla talet - det hade gått bra för mig, känns bra! Han sa också att jag alltid är glad, och att det är kul att träffa mig när ja alltid är på sånt topp humör, alltid kul att höra! :D
Läste Kirre boken på svenskan med, som faktist är en bra bok! men hemsk som attan.
Även psykologiprovet väntade i skolan denna dag, uh! Aldrig varit så nervös för ett prov :O Men det gick faktist bra ! :]
Åkte hem efter provet, handlade när jag kom till Derome, och sen skulle jag ta moppen hem! Men SÅKLART gick inte moppe jävel igång! Ringde Joel så han kom och hämtade mig efter sin praktik! Så fick stå i Derome ett bra tag! tack moppe jävel, tack! :@ Åkte med Joel hem en stund sen, och sen åkte vi och hämtade Johan, vidare till Gekås!
Jag fick köpt mig ett läppstift, ett nagellack och två filmer, muums (;  Mys med pooojkarna!
Johan & Joel är söta, söta söta söta söta! faktist !
Nu har vi precis käkat pannkakor, blir nog kolla lite handboll nu och sedan 90210 - den serien är kärlek! (v

Imorgon är det fredag, ska till sjöaremossen med klassen, åka skridskor, grilla korv och myyysa! för kul ska det bli!
På kvällen kommer några flickor till mig för rejält mys, :] & tacooos!
På lördag antar jag att det är dax att börja städa inför mammie o pappis hemkomst! Ska hämta dom på kvällen sen, slut på den ensamma veckan, det har gått fort! full rulle ;O grr !

mmmm

kärlek
Marielle


Den som vill göra verklighet av sina drömmar

Vaknade av att Joels klocka ringde och han skulle upp, skönt var det att börja sent och kunna sussa vidare!
Halv 8 ringde Johans klocka, och jag kunde fortsätta sussa ännu en gång, en halvtimme! det är så gött att vakna och veta att man har längre kvar att sova :] tiihi. Fick ta moppen till Derome för att hoppa på bussen, och jag bah haaatar att köra moppe! Tror nog att det är bland det tråkigaste jag vet! Längtar till körkort?! ohjaaa.
I skolan blev det kolla film, När mörkret faller! En bra och heeeemsk film. Många tårar blev det allt ! Den ska ses.
Käka bullar och nyponsoppa också (y) muums! Efter en lång film var jag sjukt trött, så på matten blev det gjort ett tal, som vanligt! Hem sen, såg inte fram i mot att hoppa av i Derome för att återigen ta moppen hem. Men det gick det också!
Satte mig lite med psykologiprovet när jag kom hem, SJUKT MYCKET & jag fattar ingenting "/ gah. Jennie ringde, och jag blev glad :') Saknar den flickan! (v
Gjorde mat sen, spagetti & köttfärssås stod det på menyn! Joel & Johan  kom hem och kääka. Så nu sitter vi här vid våra kära datorer igen, riktigt mysigt att vara med dom två! Dom sitter mig i mot mig nu, och sööta är dom ! :,)
Vi sover allihopa i mammas och pappas rum, madrasser och grejer! tur jag har Joel här :') hade nog vart rädd 24-7 annars. (a)

Citat: " Den som vill göra verklighet av sina drömmar måste vara vaken.

kärlek
Marielle

gosungar


Dear god

Jag gillar inte måndagar, för då vet man att helgen är över och att en vecka i skolan väntar! Jag klagar mycket på skolan har jag kommit på, men har verkligen ingen ork till den! uh. Men ska väll inte klaga antar jag! Som pappa säger " Ni vet inte hur bra ni har de" hm, kanske inte!
Gick iallafall upp kvart i 6 idag, tidigt för min del! Joel gick upp också han skulle in till stan på sin första praktik dag! :] duktig äh han!
Gick igenom det sista inför psykologi provet som är på torsag! Jag borde verkligen plugga för det är inget litet prov vill jag lova. Efter skolan var jag kvar för jag och Backe skulle ha genomgång på matten, vi är bäst (Y)
Ringde farfar ett antal gånger för jag behövde skjuts hem, men han var inte hemma! Så fick vänta till klockan fyra för att åka med Joel hem! Tur jag har han! Känner mig lite halft handikappad utan mamma & pappa hemma! tihi.
Mamma ringde precis också, kul att höra hennes röst :') Dom hade det kanon, och det var bra väder! gah, lite avis är jag allt! Vill ha den dära underbara värmen, alla goda drinkar, sola, bada, dom där kvällarna när man gör sig fin för att gå ut och äta gott, dom där goa sängarna man brukar ha på hotellet, alla skratt och bara GLÄDJE! ge mig, ge mig, ge mig!!!
Nu sitter jag och väntar på Joel, lika bra är väll de?! (a) <3 Vi ska åka till Veddige, jag ska handla! Mamma nr. 1 (Y)
Sen kolla på Johans innebandy match, vi hoppas verkligen på vinst den här gången! goooood luck!

Dear God, the only thing I ask of you
Is to hold her when I'm not around, when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
But I left her when I found her and now I wish I'd stayed
Cause I'm lonely and I'm tired, I'm missing you again oh no
Once again

Jag & Jennie ; Turkiet 08 - Oförglömligt!

ja o jennie turkiet

Underskatta inte värdet av att göra ingenting

Jag och Johan hängde med Joel på hans match i Särö igår, sjukaste matchen som domarna avgjorde! uuuh.
6-6 blev de! Vinsten skulle lätt gått till Veddige!
Åkte hem sen, och gick och la oss tidigt, trötta efter att ha gått upp tidigt!
Idag har det inte hänt så mycket, sov länge! & dagen bestod sedan av väldigt mycket slaaaapp! Brukar bli så på söndagar.
Gjorde mig iordning sen så åkte jag, Joel och Johan till stan och käkade kina mat, muuums! Skulle beställa friterade räkor, men det råkade bli utan någon fritering, men de gick ner det med! fast friterade räkor är de bästa som finns (: Fick smaka på Johans, snällt värre ! Åkte en runda i snö ovädret och sen vidare till donken för glass! De gillar vi.
Nu väntar det kanske ett avsnitt av O.C och sedan nana, skola imorgon "/ 



Citat: "Underskatta inte värdet av att göra Ingenting, av att bara ströva omkring alldeles ensam, lyssna på allt som man inte kan höra och bara ha det bra."

kärlek
Marielle


Mina julkulor är fortfarande kvar i fönstret. Kan nog inte släppa att julen är över. Snart så åker dom ner!

julkulor

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket

Gick upp klockan 6 idag, uh! Hade gärna kunnat ligga kvar längre i sängen.
Vi körde mamma & pappa till Landvetter, jag körde! Gick helt okej iallafall, lite länge att köra! Men det gick.
När vi hade släppt av dom och sagt hejdå & pussats färdigt så körde vi hem igen! tröttttta.
Joel & Johan började lana när vi kom hem, och jag gick och la mig igen (;
Nu sitter jag och Johan vid köksbordet med datorerna! MUUMS äre. Vi har precis ätit  och fikat lite. :]
Ska jag vara ärlig så sitter jag och Johan och målar snoppar till varandra på msn, moget?! jo tack, jag vet ;) hahaha!
Ska snart göra oss iordning för att åka med Joel och titta på hans match i Särö! Sen får vi se vad som händer senare! :)

Grattis till Helena som fyller 20 today :]

Citat: " En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket "

Du är lite bra att ha ibland ändå, brrrorsan! (v


syskon (v


Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Godkvääääll!

Fick sluta en timme tidigare idag. 3 iställer för 4! Den timmen är värdefull! Inte allt för kul att gå 08.10 till 16.00 en fredag. Så den timmen tackar vi för! Nu har jag nanat en stund, trötttis! Jag ligger & väntar på att Joel ska komma nu också. Hade ju tänkt blivit väckt av han, men icke! (;
I kväll blir det massa mys, mammsie ska laga god mat och bakelser! Här firas de att dom ska på semester ;)
Blir att kolla 90210 också - muuuuuums! <3
Lägga oss i tidigt, gå upp tidigt! Ska vara på Landvetter klockan 7 imorgon, blir inte lätt att gå upp!
Jag ska nog köra upp till Göteborg med, bra med lite träning! Var grymt längesen jag körde på körskolan nu, känner mig lite efter "/ Är nog dax att sätta igång nu! Inte långt kvar till 18!

Jag sökte dig och fann mitt hjärta!

kärlek
Marielle


misarna

Du är resan som jag velat ska ta fart, du är gåtan som jag aldrig löser klart

Jag fick sovmorgon idag, så härligt är det! Jag blir glad för varje minut jag får sova längre.
Joel kom och hämtade mig vid halv 10 och vi åkte in till skolan.. Ännu en dag! "/
Hade engelska prov idag, som faktist helt oväntat gick ganska bra! Jag har suttit vid datorn sen jag kom hem från skolan och skrivit färdigt mina arbeten nu. ääääntligen klart! känns underbart att ha det gjort !
Nästa vecka väntar psykologi prov :O uh. Inte något jag ser direkt fram i mot.

Nu sitter jag och gapflabbar åt youtube klipp, det kan verkligen göra ens dag! haha!

Imorgon är det helg igen, lycka är det! Fredagen ska jag tillbringa med min kära familj, upp tidigt på lördagen för att köra mamma & pappa till landvetter :] sen blir det kanske att stanna i göteborg en stund och mysa runt lite!
Jag tänker på Angeliqa som säkert är framme i varma egypten nu och kanske ligger på stranden med en go drink och glassar sig, åh vad avis jag är! grr ;) Hoppas du har de alldeles underbart :')

med solen i ögonen igår på tv, hoppas ni såg det !
Jag glassar med Lasses låtar nu, längesen!

Lars Winnerbäck - för dig

Jag har sett varenda vrå av Sveriges land
Jag har härjat runt i loger och på Grand
Jag har letat efter ro för min skakande hand
Efter dig, efter dig, efter dig

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig

Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
Med dig, med dig, med dig

lasse

kärlek
Marielle


Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat

Nu sitter jag vid köksbordet, jag bah älskar min laptop! Jag har pluggat lite engenska, prov imorgon & jag orkar verkligen inte! Lämnade iaf in min artikel idag, den blev klar till slut och det tackar jag Joel för.
Blir bara mer och mer saker att göra i skolan nu.. Historian ska vara klar på fredag, och jag har knappt börjat! uh.
" hur har isaac Newtons upptäckt av tyngdkraften påverkat oss" ???! någon som vet? inte jag iallafall ;S
Nu tänker jag inte tänka på skolan mer i kväll iallafall, för nu ska jag mumsa i mig mammas köttbullar! MUUUMMA.
Blir även kolla på Lars Winnerbäck film/dokumentär kl.21.00 på svt1, missa inte de (;
Fast kanske ska läsa igenom engelskan någon gång till förresten (a) lite duktig borde jag vara!
Jag är hur trött som helst nu, och känns som om jag ska somna vilka sekund som helst! Nu blir det en dusch, sen ska jag krypa ner i min uuunderbara säng! v

även grattis till sandra som fick körkort idag! =D


Citat: "Om en person du talar med inte lyckats lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat."

kärlek
Marielle


One tree hill - my life ! <3
bästa

Vi söker efter kärleken varje dag

Joel är go, sådär riktigt riktigt go! När vi skulle nana igår så låg han verkligen & tjöta i ett, munnen stanna inte! Kanske berodde de på att han var trött eller så var han på riktigt bra humör! jag gillar't iallafall, fast jag somnade (a)
Dagarna är sega, jag orkar inte med skolan! "/ Verkligen trött på det nu, och vi har så himla mycket nu! Varför lägger dom ALLTID precis ALLT samtidigt?! aldrig riktigt funderat på att sprida ut de lite? grrrrr!
Jag har en svenska inlämning som ska vara klar på ons och jag har inte ens börjat ,bra jobbat Marielle. Lite smått panik nu, men de fixar sig säkert! ;] Jag får kolla på söta glada Angeliqa, så lyser de verkligen upp min dag! :D åååh, du är så goooooos tjejen! :') miiiihi.
Regnat hela dagen, & det blir man ju också lite smått depp av, uh! mum & dad åker till Spanien på lör, är jag avis?! jaaaaaaaaaaa! men dom behöver faktist det, så det unnar jag dom! Jag & Joel ska köra dom till landvetter iaf (:
Så det blir en ensam vecka för mig & Johan!

Slapppis dag idag, tankat lite musik till datorn! och städat lite, tomtarna har åkt ner i min jullåda. Långt kvar tills dom får komma upp igen "/  Jag har sagt de ofta men säger det igen, tiden går FORT!
Nu är julen över och jag vill ha en underbar sommar! Jag hoppas faktist på jobb den här sommaren! Jag har haft det sjukt slappt och gött de andra sommrarna, men jag behöver pengar! Så de är nog dax att söka ett sommarjobb SNART! men var?! och när ska jag få tummen ur .....




Vi söker efter kärleken varje dag, så det är aldrig för tidigt att säga föralltid!
Joel, my boy! <3



hållahanden
takecare,
kärlek
Marielle

Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar

Det var ett bra tag sen jag skrev nu, bloggen har varit på lite renovering!
Tusen tack Helena! :] - http://aenleh.blogg.se

Det känns redan som om det har hänt massor & att jag har flera sidor att skriva!
Joel har fyllt 18 och fick även körkort på hans födelsedag, GRATTIS ÄLSKLING!
riktigt riktigt stolt över honom!

Helgen har varit super! I fredags var farmor & farfar hos oss och käka och myste!
Igår åkte jag & Joel in till stan och kollade på innebandy först! Mycket spännande match och Warberg vann!
Jennifer, Tres, Bea & Backe var med där & kollade, mysssis.
Jag & Joel åkte och kollade på bio sen, Australia! En bra film, hade nog tänkt mig den bättre men riktigt bra var den :]
Det var en film som hade lite av allt :] Så det blev många tårar under dom 2 timmar och 45 minuterna som filmen varade! Lite länge, men det går bra när det är en så bra film!
Vi gick till knopen efteråt och käkade, jag bjöd Joel för att han har varit så duktig och fått körkort (: hur mys som helst!
Vi åkte och träffade Filip, Niclas, Robin, Jonte, Kenny och Linus sen, åkte hem till Jennie och hälsade på och spelade wii! MARIELLE vann, och är riktigt Stolt! ;) En kanon kväll var det ! Och Filip & Sofie fyllde även 16 år, grattis (:
Idag åkte jag och Jennie och kollade på Joels innebandy match i Veddige, spännande var dom och det slutade med vinst till Veddige! GÖTT.
Åkte med Jennie hem sen, och senare kom Joel! Blev ännu mer mys, tjöt och wii, vilket inte alls gick lika bra denna gången, JENNIE ÄR OMÖJLIG! :@ men jag älskar henne ändå (a)
Nu är Joel här, eller han och Johan sitter & lanar xD Ska snart åka och hämta pizza, UH! skulle egentligen sluta med det dära. Jag ska ju börja ett nytt sundare liv, sådeså! Men riktigt när det börjar har jag inte en aning om (a)

Imorgon börjar skolan igen, jag orkar verkligen inte! Mycket som ska göras och den energin har jag verkligen inte!

Citat: "Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar."
take care,


kärlek
Marielle


2 0 0 9

Hejdå 2008, hej 2009! :D
År 2008 var ett kanon år!! Det hände mycket som ja aldrig någonsin kommer glömma t.ex. Turkiet, Österrike, Sm finalen i globen, ett mycket regnigt wheels & wings där jag badade i vattenpölar och levde livet! Dom som stod under tak dom dagarna missade verkligen något! för de var verkligen LIVET :')
och massa annat mys och galna fester! Nu hoppas jag verkligen att år 2009 kan bli minst lika bra! :D Det ska jag se till!
Igår var det nyårsafton, den firades i veddige med massor utav kul folk! :D Jag är så glad att Jennie hängde med även om hon är lite handikappad just nu (a) Hade inte varit något kul annars! :) En lyckad nyårsafton med andra ord, :]

Nu börjar jag bli nervös, riktigt nervös!
lycka till Joel, lycka till! <3


kärlek
Marielle

Open your eyes
Change is gonna come


ögon